Skip to content
Politică

Paleologu devoalează mesajul trimis lui Iohannis privind candidatura lui Marian Munteanu: Ne aflăm în pragul unui dezastru!

Theodor Paleologu a publicat, pe pagina personală de Facebook, e-mailul pe care i l-a trimis președintelui Klaus Iohannis după ce PNL l-a desemnat drept candidat pentru Primăria Capitalei pe Marian Munteanu.

În mesajul amintit, Paleologu subliniază că această cadidatură a lui Marian Munteanu reprezintă un dezastru pentru PNL.

Totodată, liberalul îi cere lui Iohannis să facă ceva în al doisprezecelea ceas.

Paleologu a mai menţionat că i-a trimis mesajul șefului statului pe 12 aprilie la ora 17:16 și că nu a primit încă niciun răspuns.

Redăm, mai joi, întreaga postare a lui Theodor Paleologu, publicată pe reţeaua de socializare:

„A fost evocat și am evocat eu însumi e-mailul pe care l-am scris președintelui Iohannis în legătură cu candidatura lui Marian Munteanu în data de 12 aprilie la ora 17:16. Ca să nu existe nici o umbră și să fie totul clar, pentru că, de asemenea, nu am primit nici un răspuns, consider că cel mai bine e să-l fac public pe această cale. Iată-l:
Stimate Domnule Președinte,
Nu v-aș fi scris direct, dacă nu ne-am fi aflat în pragul unui dezastru pentru PNL: candidatura lui Marian Munteanu la primăria capitalei. În plus, chiar dacă președintele este deasupra partidelor, n-are cum să nu vă afecteze grav și imaginea dvs. Am încercat să comunic cu conducerea partidului, unii lideri îmi dau dreptate, dar nu am ajuns la cei cîțiva care monopolizează deciziile.
Sper că puteți face ceva în al doisprezecelea ceas.
Vă rog să agreați, stimate Domnule Președinte, asigurarea distinsei mele considerații.

Theodor Paleologu”, a scris liberalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *