Skip to content
Puterea Știrilor Video

Paleologu, surpriza plăcută a anului 2019. Victor Ciutacu: E mai isteț decât îl bănuiesc mulți și se adaptează destul de bine contextului

psnews.ro

Evoluția PMP pe parcursul alegerilor europarlamentare și prezidențiale din 2019 a fost analizată de jurnalistul Victor Ciutacu, la „Puterea Știrilor”. Ziaristul este de părere că mandatele obținute la europarlamentare le-a cam obținut Băsescu, sau, mă rog, cei care au avut grijă de viitorul lui Băsescu, să fie la Bruxelles și nu în pușcărie”.

„La prezidențiale, Paleologu a făcut o prestație bună, dat fiind contextul electoral, a fost chiar o revelație aș putea spune, a scos un scor peste partid. Au avut și buget de promovare, pentru că PMP-ul a băgat bani în campania electorală a lui Paleologu, iar el a fost un candidat disciplinat și sârguincios. El e mai isteț decât îl bănuiesc mulți și e tipul de om care se adaptează destul de bine contextului. Dacă se duce într-o zonă elevată, de exemplu cu telespectatori de Mezzo Tv, vorbește de operă și balet și despre evoluția cetățeanului, dacă se duce într-o zonă mai pe golăneală, se descurcă și acolo. Se adaptează ușor discursului și publicului, pentru că și-a dat seama că are nevoie de voturi din toate păturile sociale”, spune Victor Ciutacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *