Până când va fi menținut prețul plafonat la energie. Anunţul ministrului Energiei

Energie electrică
Sursa foto: INQUAM / OCTAV GANEA

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, a anunțat ce se va întâmpla cu plafonarea prețurilor la energie în următoarea perioadă.

Joi, Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a confirmat că prețul plafonat la energie va rămâne neschimbat până în martie 2025, indiferent de opțiunea adoptată ulterior. El a subliniat că, după această dată, se va urma o evoluție graduală, transparentă și previzibilă pentru întregul lanț al pieței energetice.

„După martie 2025, în funcție de evoluția pieței, poate să continue această schemă sau să ajustăm anumite plafoane, putem să direcționam mai bine sprijinul către românii vulnerabili cu adevărat.

Toate aceste opțiuni sunt pe masă şi urmează ca, împreună cu toţi cei implicaţi în acest sistem, să definim ce se va întâmpla după. Va fi o evoluţie treptată, transparentă şi predictibilă, pentru că e important atât pentru consumatori, cât şi pentru distribuitori şi producători, pentru întreg lanţul din piaţa energiei”, a explicat Burduja, joi, potrivit Agerpres.

Citeste mai mult aici

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL