Panică în casa unei familii din Tulcea. Oamenii au găsit un şarpe ascuns în canapea

captura video
captura video

O familie din Tulcea a tras o spaimă de zile mari când a descoperit în interiorul unei canapele de pe terasa casei un şarpe care îşi găsise acolo ascunzătoarea.

Oamenii au făcut apel la 112 şi o echipă de jandarmi a reuşit să scoată şarpele din canapea şi să îl elibereze reptila lungă de peste un metru.

Jandarmii recomandă ca în astfe de situaţii să nu se apropie de reptile să să anunţe autorităţile.

„Șarpe scos de jandarmi din canapeaua unei familii
Un apel la 112 a direcționat colegii în comuna Văcăreni, unde s-a semnalat prezența unui șarpe aflat în canapeaua de pe terasa unei familii. Ajunși la adresa indicată, jandarmii au reușit în scurt timp să ridice și, ulterior, să elibereze șarpele, care era unul neveninos, în mediul natural.
În astfel de situații, recomandăm cetățenilor să nu se apropie de reptile și să anunțe imediat autoritățile abilitate!”, au scris reprezentanţii Jandarmeriei Tulcea pe pagina de Facebook.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: