Skip to content
Politică

Panică în Prahova: INCENDIU pe sute de metri pătrați. Pericol de explozie

canal3.md

Este panică marți dimineață în județul Prahova: un INCENDIU afectează sute de metri pătrați dintr-un service auto. Vedeți mai jos de ce există pericol de explozie.

Un incendiu violent a izbucnit marți în jurul orei 9 la un service auto din Câmpina situat în apropierea autogării. Flăcările au cuprins o hală de aproximativ 300 de metri unde se află mai multe anvelope și acumulatori auto, scrie Observatorul Prahovean.

ISU Prahova susține că în interiorul halei nu se află autoturisme. La fața locului au fost trimise 7 autospeciale de stingere a focului și 25 de pompieri. Hidranții din zona incendiului nu funcționează. Până acum nu există pericolul de extindere la vecinătăți, a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență. ISU Prahova a solicitat companiei de furnizare a energiei electrice să oprească alimentarea în zonă, mai multe fire de înaltă tensiune îngreunând intervenția pompierilor.

Partea proastă este că acumulatorii auto care sunt în hala care a luat foc pot exploda în orice moment din cauza temperaturii ridicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *