Skip to content
Politică

Panică înainte de campionatul de fotbal: alertă cu BOMBĂ la metroul din Paris

Este panică înainte de campionatul de fotbal Euro 2016: o alertă cu BOMBĂ a fost instituită la metroul din Paris.

Informaţia a fost transmisă, vineri după-amiază, de un român aflat în capitala Franţei.

Oamenii care circulau cu metroul au fost sfătuiți să iasă la suprafață, după ce li s-a transmis că la una din stații a fost decoperit un obiect suspect.

Într-un intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV, Alex Nicodim (un român aflat în Paris) a povestit că oamenii nu au intrat în panică și că forțele de ordine se află peste tot în Capitala Franței.

”Mă aflam în metroul care ducea către centrul orașului, către Notre Dame, la stația Strasbourg – Saint-Denis s-a oprit metroul și la difuzoare am fost anunțati că la stația Châtelet a fost găsit un obiect suspect și că trebuie să coborâm. Am coborât și au ieșit toți oamenii la suprafață.  Nu am văzut absolut niciun ofițer de politie la stația la care am coborât noi.

Eram în acel moment cu un grup de suporteri români care se îndreptau spre centrul orașului. Nu am intrat în panică foarte tare, am ieșit din metrou și ne-am continuat drumul pe jos așa cum am fost sfătuiți. Lumea se gândește că se poate întâmpla ceva la orice pas.

Acum suntem la zona Luvru unde prin grădinile Des Tuileries sunt patrule de soldați înarmați care trec printre turiști. Este un sentiment ciudat, dar în continuare sunt mulți turiști.

Terasele sunt pline, turiștii își văd relativ nestingheriți de vizitele lor, își fac poze, dar sunt mai mulți soldați și mai mulți jandarmi decât am văzut în trecut când am fost în Paris”, a declarat  Alex Nicodim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *