Skip to content
Politică

Panică la Spitalul Judeţean din Galaţi! De unde s-a tras spaima

Panică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi! De unde li s-a tras oamenilor spaima.

Duminică seara, la Spitalul de Județean de Urgență din Galați, un pacient a anunțat cadrele medicale că are în bagajele sale o grenadă, relatează Agerpres.

„Adunam scoici pe faleză. Am adunat mai multe (și mai mari, și mai mici) și, la un moment dat, am dat de ceva mai greu. I-am dat drumul când m-am uitat, am crezut că e o grenadă. M-am speriat rău și am căzut în apă. M-au văzut oamenii și au sunat la 112. Mi-am revenit la spital și le-am spus doctorilor că eu cred că am o grenadă în sacoșă”, a declarat George Tudose, un tânăr de 18 ani.

Cadrele medicale au sunat la 112, iar sacoșa a fost dusă în afara spitalului. Jandarmii au încercuit zona, iar la fața locului au sosit polițiștii și pirotehniștii. Activitatea a fost blocată în spital timp de aproximativ o oră.

„Este o mică asemănare cu o grenadă, dar doar pentru cine nu cunoaște. Nu este grenadă, ci o înnăditură de cabluri electrice. De fapt, sunt conductori lipiți cu bandă neagră. Noi o să o ridicăm, ca să nu mai primim alte apeluri din acestea”, a declarat căpitanul Cătălin Dițu, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Galați.

Tânărul a rămas internat în spital peste noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *