Skip to content
Politică

Panică pe asfalt: autocar al Jandarmeriei, aproape de ACCIDENT cu un tramvai (VIDEO)

aptozen.com

A fost panică pe asfalt: un autocar al Jandarmeriei a fost aproape să facă un ACCIDENT cu un tramvai.

S-a întâmplat în București, unde un autocar cu numărul de înmatriculare MAI 44803 a trecut razant pe lângă un tramvai de pe linia 41.

Poliţia Capitalei face verificări pentru a stabili identitatea conducătorului auto al unui autocar cu numere ale Ministerului de Interne, aparţinând structurii centrale a Jandarmeriei, după ce în spaţiul public au apărut imagini în care acesta este filmat când merge pe contrasens, pe linia de tramvai, scrie Mediafax.

Potrivit înregistrării, şoferul evită în ultimul moment impactul frontal cu un tramvai care venea din sens opus.

„Este foarte bine că au identificat autocarul, cei de la Jandarmi fac verificări să vadă cine l-a condus şi trebuie să vedem probaţionat ca să nu sancţionăm un om nevinovat, iar dacă, din verificări, vor rezulta elemente clare că a greşit, trebuie să fie dispuse măsuri în consecinţă. Nu văd alte măsuri decât cele legale. Avem excepţii de la lege dacă era în misiune. Dar să se facă dovada că a fost în misiune şi se va elimina caracterul contravenţional al faptei”, a declarat pentru agenţia citată Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România.

Poliţia Bucureștilor precizează că va aplica măsurile legale în acest caz, după stabilirea identităţii şoferului.

Puteți vedea AICI filmarea incidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *