Skip to content
Politică

Papa Francisc, actor într-un film. Află ce rol va interpreta

Papa Francisc va fi, cu siguranță, primul papa din istorie care va juca intr-un film de lungmetraj.

Suveranul Pontif își va interpreta propriul rol in proiectul cinematografic „Beyond the Sun”.

Astfel, în pofida numelui (Dincolo de Soare), aceasta nu este o epopee SF, ci un film religios bazat pe evanghelii. Filmul va fi o „experienta de familie”, papa Francisc cerand cineastilor sa creeze un film care sa transmita copiilor mesajului lui Isus.

Suntem entuziasmati si ne exprimam recunostinta fata de Sanctitatea Sa, faptul ca papa Francisc participa la acest film este dincolo de cuvinte. Nu este doar un film pentru noi, este un mesaj si cine ar fi putut mai bine sa fie alaturi de noi pentru a transmite un mesaj social si spiritual decat papa„, a declarat Andrea Iervolino, cofondator al casei de productie Ambi Pictures, care va realiza filmul.

Graciela Rodriguez a scris scenariul filmului si va fi coproducatoare alaturi de Gabriel Leybu, filmarile urmand sa inceapa in Italia, cat de curand. Filmul va fi distribuit la nivel international de divizia de vanzari din Los Angeles a casei Ambi Pictures.

Monseniorul Eduardo Garcia va fi consilierul papei Francisc pe platourile de filmare. Toti banii care vor fi stransi din acest film vor fi donati unor organizatii de caritate pentru copii din Argentina, tara natala a suveranului pontif, potrivit unor surse citate de Ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *