Skip to content
Politică

Papahagi îl atacă pe Klaus Iohannis: N-a zis nici pâs despre…

Adrian Papahagi s-a arătat revoltat de discursul președintelui Klaus Iohannis în timpul vizitei pe care a efectuat-o în Spania, mai ales că șeful statului nu a spus nimic despre votul prin corespondență, în condițiile în care a primit un număr uriaș de voturi de la românii din peninsula iberică.

Klaus Iohannis n-a zis nici pâs despre votul prin corespondență la întâlnirea cu românii din Spania. A citit doar textul în limbă de lemn redactat de MAE și revizuit de geniile de la Cotroceni. N-a transmis nicio emoție, n-a articulat nimic concret. Numai clișee („să fiți lideri în comunitățile voastre”, bla-bla, bla-bla).
În loc de reprezentarea diasporei și votul la distanță, le-a vorbit românilor la Madrid despre strategia de apărare.

Îmi devine tot mai clar. Sistemul va continua să-l poarte pe Președinte împreună cu prima doamnă să întâlnească și ceilalți regi și președinți ai lumii și îi va furniza rumegușul de citit cu fiecare ocazie. Doamna Iohannis își va etala în continuare rochiile înflorate și brațele dezgolite, indiferent de moment și sezon, în marile palate europene.

Pentru idealul care ne-a scos în stradă în noiembrie 2014 și de atâtea alte ori va trebui să luptăm în continuare singuri”, a scris Papahagi pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *