Skip to content
Politică

PARADOX Iohannis și-a promovat sloganul ”lege, nu hoție” înconjurat de lideri anchetați de DNA

" "

Klaus Iohannis a fost astăzi prezent la Timișoara, într-o vizită electorală, ocazie cu care și-a promovat programul prezidențial, care prevede printre altele sloganul ”lege, nu hoție.”

Sloganul este una, realitatea este cu totul alta, având în vedere că prezidențiabilul ACL a fost astăzi înconjurat de mai multe personaje, care au probleme serioase cu procurorii DNA.

" "
" "

La 16.15 fix, în pas alert din primărie coboară şeful PNL Caraş Severin, Marcel Vela, primarul Nicolae Robu, liderul PNL Klaus Iohannis şi portocaliii din Timiş anchetați pentru corupție de DNA, preşedintele PDL Timiş Constantin Ostaficiuc și deputații Alin Popoviciu și Cornel Sămărtinean. După un schimb de zâmbete prietenoase cu presa. coloana oficială o ia în gonă înspre centrul Timişoarei pentru a promova sloganul “Lege. Nu hoţie/Fapte. Nu vorbărie”, informează jurnaliștii de la pressalert.

Până la urmă, scopul scuză mijloacele știm bine. Iohannis luptă cu baronii și hoția, dar îi are și el pe ai lui, fără de care nu poate ajunge în fotoliul de la Cotroceni.

Citește și: EXCLUSIV Klaus Johannis nu grațiază condamnații, dar se sprijină pe ei în campanie!

" "

3 comentarii la “PARADOX Iohannis și-a promovat sloganul ”lege, nu hoție” înconjurat de lideri anchetați de DNA

 1. N-am nimic cu omul asta,nu ma intereseaza ca are nu stiu cate case are – in mod cert greu de crezut ca le-a dobandit pe cale legala – sau ca s-a declarat politruc,dovedind,cel putin,ca nu sta prea bine cu limba tarii mele sau ca l-a demolat,fara vreo retinere,pe seful partidului care l-a adus in sanul acestuia.E treaba celor care cred ca e cel mai bun roman care sa conduca Romania in anii ce vin.Ce nu pricep,cum de a fost decorat – si nu oricum – de tara a carei etnie ii este mai apropiata,ceeace ma duce cu gandul la posibile influiente,tara respectiva nefiind dintre cele mai putin importante din UE,dimpotriva.Iar pupatul condurului ?In plus,el candideaza sub sabia incompatibilitatii.Daca ea se adevereste,o luam iar de la capat,cu alte alegeri,peste cateva luni ?In fine,ca sa exiate un lucru bine facut trebuie ca acel care il face sa stie sa-l faca.Ce stie acest om,in afara de treburile locale ale urbei sale ?In viata nu e suficient sa vrei mai trebuie sa si poti.In rest,la buna vedere…

 2. Adevarul este ca poporul romanesc este un popor de infractori, in intregime.
  Stiu, veti spune ca ceea ce faceti voi nu este atat de grav, ca…
  – „doar” ati dat niste mita, ici-colo, ca…
  – „doar” ati primit salarii la negru ( ceea ce inseamna evaziune fiscala, caci atat angajatul cat si angajatorul trebuie sa plateasca taxe la stat)
  – ca nu ati finantat terorismul, „doar” ati spalat banii proveniti din evaziune fiscala si i-ati introdus in circuitul economic in mod fraudulos.
  Si mai pot adauga si altele, o gramada !
  Ce astea sunt infradctiuni ?!!
  Da, stiu ca o sa ridicati din sprancene, ipocrit dar…
  romanii sunt un popor de infractori, asta este singurul adevar.
  Din aceasta cauza nu da nimeni doi bani pe natia asta si toata Europa dispretuieste natia romaneasca.
  Nu se poate face nimic, tot ceea ce am scris mai sus ( si stiti ca este adevarat) face parte din specificul national.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *