Skip to content
Politică

Paranoia e mare: Ciolacu și-a ȘTERS doctoratul SRI din CV EXCLUSIV

buzoienii.ro

Paranoia e mare: Marcel Ciolacu (liderul grupului PSD din Camera Deputaților) și-a ȘTERS din CV doctoratul de la Academia Serviciului Român de Informații (SRI).

După toate aparențele, mutarea a fost făcută miercuri, odată cu anunțul oficial al PSD – prin gura președintelui Liviu Dragnea – că deputatul de Buzău va fi vicepremier fără portofoliu în guvernul Mihai Tudose. Ei bine, după ce presa a trimis cu link activ către pagina lui Ciolacu de pe site-ul Camerei Deputaților (de exemplu, Hotnews), din CV-ul acestuia a dispărut doctoratul pe care politicianul îl urmează la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” (dovada AICI și AICI).

Nu-i nimic: Academia SRI păstrează numele lui Marcel Ciolacu pe propriul site, pe lista doctoranzilor. (Găsiți AICI linkul.)

Clipboard01

După cum puteți vedea mai sus, coordonatorul de doctorat al lui Marcel Ciolacu este nimeni altul decât Gheorghe Teodoru Ștefan, generalul de brigadă cu o stea care a fot rector al Academiei SRI în perioada în care Gabriel Oprea a coordonat binecunoscutele teze de doctorat suspectate de plagiat, potrivit Mediafax.

Redacția PSnews.ro a încercat miercuri în repetate rânduri să ia legătura cu Ciolacu, dar în zadar. Cu proxima ocazie, îl vom întreba de ce și-a șters din curriculum vitae calitatea de doctorand al SRI, ce are de ascuns și dacă se teme de ceva ori de cineva. Nu de alta, dar tot Hotnews (în același articol menționat mai sus) a readus miercuri în atenția publică o poză celebră cu Marcel Ciolacu și teroristul Omar Hayssam la o vânătoare de la începutul anilor 2000, perioadă în care sirianul l-ar fi împrumutat pe buzoian cu 200 de milioane de lei vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *