Skip to content
București

Parc tematic de Crăciun în Sectorul 6, prezentat de organizatorii Untold

europeanbestdestinations.com

Magia de festival şi spiritul sărbătorilor vor fi prezentate de organizatorii UNTOLD şi Neversea în cadrul parcului tematic de Crăciun care va fi organizat în perioada 25 noiembrie – 27 decembrie, în Parcul Drumul Taberei din Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor pe lângă activităţile tradiţionale de Crăciun, vor avea loc workshop-uri şi ateliere pentru copii şi adulţi, spectacole de lumini, activităţi care vor întreţine spiritul sărbătorilor, în premieră, în Bucureşti, scrie agerpres.ro.

„Universul UNTOLD se extinde cu o experienţă dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, timp de o lună, magia UNTOLD îşi va face simţită prezenţa în Bucureşti. Conceptul spaţiului, amenajarea şi activităţile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie. Parcul tematic de Crăciun va atrage fără îndoială vizitatori din toată ţara şi va deveni principala atracţie pentru locuitorii Capitalei. Bucureştiul merită un proiect gândit după expertiza noastră, la standarde înalte, aşa cum am demonstrat că putem realiza în tot ceea ce am făcut până acum”, a declarat Edy Chereji, cofondator UNTOLD, citat în comunicat.

Proiectul este realizat de grupul UNTOLD Universe, în colaborare cu Primăria Sectorului 6, şi este finanţat în totalitate din fonduri private.

Accesul publicului este gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *