Skip to content
Societate

”Parcă trăim într-un banc prost”. Silviu Mănăstire comentează bâlbele pompierilor din Craiova, care au confundat Psihiatria cu Pediatria

" "

Jurnalistul Silviu Mănăstire comentează, pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”, intervenția ratată a pompierilor la Spitalul de Psihiatrie din Craiova, remarcând că ”parcă trăim deja într-un banc prost…cu olteni de data asta”.

„Măăă, nu aici arde, la Psihiatrie duceţi-vă… Uite-i, domne, ce fac? Greşiră adresa…”, au strigat imediat mai mulţi oameni care au ieşit afară alertaţi de sirene.

" "
" "

„Echipajele de salvare au fost direcţionate către spitalul de la Parc, nu li s-a spus că trebuie să meargă la Psihiatrie, au crezut că este vorba de Spitalul de Pediatrie. Acest lucru nu a afectat cu nimic intervenţia. Aceste echipaje au fost trimise pentru a sprijini intervenţia pompierilor care ajunseseră deja la faţa locului. Au şi fost retrase destul de repede pentru că, din fericire, nu am avut de-a face cu un incendiu de proporţii”, a declarat Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt al ISU Dolj

Parcă trăim deja într-un banc prost… cu olteni, de data asta: “De ce fug oltenii după Salvare în noaptea de Înviere? Ca să sărute crucea!!!”. Sau faza cu săritul pe geam și lăsat bolnavii să ardă, de cascadorii râsului- plânsului”, a scris Silviu Mănăstire.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a anunţat, marţi, că la incendiul izbucnit la Spitalul de Psihiatrie din Craiova s-au deplasat iniţial trei autospeciale, iar apoi au fost trimise şi alte forţe de intervenţie care au ajuns iniţial la o altă unitate sanitară din zonă. ISU a menţionat că pentru stingerea incendiului au acţionat numai primele autospeciale trimise la locul intervenţiei, scrie news.ro.

Autospecialele au nimenit în curtea altui spital, cel de Pediatrie Copii, iar informaţia a fost furnizată de un bărbat care a observat că pompierii au greşit adresa. „Măăă, nu aici arde, la Psihiatrie duceţi-vă… Uite-i, domne, ce fac? Greşiră adresa…”, au strigat imediat mai mulţi oameni care au ieşit afară alertaţi de sirene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *