Skip to content
București Știri locale

Parcarea în Bucureşti, 1.350 de euro/lună: Dragă Nicuşor Dan, ce să fac, să vând maşina?

facebook

Mai multe zone din Capitală au fost împânzite în ultima perioadă cu pancarte prin care cetăţenii sunt înştiinţaţi că parcarea se va face la oră, cu preţul de 6.750 de lei pe lună.

Jurnalista Mădălina Mitan s-a arătat revoltată de decizia conducerii Primăriei Capitalei şi se întreabă retoric, dacă nu cumva ar trebui să-şi vândă maşina pentru a plăti locul de parcare.

Draga Nicușor Dan. Nu am crezut ca ma vei pune sa platesc 225 lei/24 de ore parcarea in zona de resedinta. Din pacate, suma de 6.750 de lei/luna parcarea imi depaseste bugetul, chiar daca inteleg ca tevile de apa calda din Bucuresti trebuie inlocuite. Ce sa fac? Sa-mi vand masina? Mai car chestii cu ea, ma mai deplasez cu ea”, a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Ea susţine că a încercat să obţină un abonament pentru riverani, demers rămâs însă fără un răspuns: “In anul  2021 masina nu mi se pare un lux. Locuiesc pe Calea Grivitei si de trei zile au aparut pancardele de mai jos. Am incercat sa obtin un abonament pentru riverani, care teoretic e mai ieftin, dar sunand la Compania Municipala Parcari Bucuresti mi s-a spus sa trimit un mail cu o cerere de informatii. Nu au vrut sa-mi dea niciun detaliu la telefon. Nici cu asta nu am o problema, am trimis mail ieri. Problema este ca tarifarea parcarii se va face incepand cu 1 martie si mai sunt doar doua zile lucratoare pana atunci. Crezi ca vom reusi sa facem contract, sa platesc si sa obtin rovinieta de riveran in doua zile? Nu stiu cum sa facem…”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *