Skip to content
Puterea Știrilor Video

Parcarea subterană de pe bulevardul Decebal începe să capete contur. Robert Negoiță: Ne propunem ca în toamnă să redeschidem circulația

Inquam Photos / George Călin

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, îi asigură pe bucureșteni că lucrările la parcarea subterană care au dat peste cap circulația din zona bulevardului Decebal înaintează conform planului, iar cel mai probabil în toamnă traficul va fi redeschis.

”Sper ca săptămâna viitoare să începem cu grinzile, să acoperim și să pregătim pentru redeschiderea circulației. Suntem aproape gata cu incinta, adică pereții mulați sunt undeva la 70-80% finalizați, iar dacă n-am avea marile și complicatele probleme cu utilitățile, am fi gata în cel mult o lună, adică să închidem incinta complet. Ulterior trebuie să venim cu acoperirea bulevardului cu grinzile, cu monolitizarea și cu asfaltul.

Proiectul efectiv va fi definitivat la anul, dar noi ne propunem ca undeva în toamnă, cât mai devreme posibil, să redeschidem circulația, urmând ca ulterior să lucrăm dedesubt”, a declarat Robert Negoiță la ”Puterea Știrilor”.

Primarul Sectorului 3 susține că parcarea subternană de pe bd. Decebal este ”un proiect unic în România”: ”Vor fi peste 700 de locuri de parcare. Un etaj va fi parcare de reședință, iar un alt etaj va fi, probabil, o parcare de interes, pentru oricine trece prin zonă, pe sistem plată cu ora”.

La sfârșitul lunii martie, Primăria Sectorului 3 a început lucrările la parcarea subterană de 718 locuri de pe bulevardul Decebal. Pentru desfășurarea lucrărilor, trei benzi de circulație sunt închise pe tronsonul cuprins între Piața Hurmuzachi (fostă Piața Muncii) și Strada Dristorului. Lucrările sunt executate de una dintre companiile primăriei – Algorithm Residential S3, valoarea contractului fiind de 109 milioane lei, iar termenul de execuție 22 de luni.

1 comentariu la “Parcarea subterană de pe bulevardul Decebal începe să capete contur. Robert Negoiță: Ne propunem ca în toamnă să redeschidem circulația

  1. Felicitari!

    In Bucuresti si in alte orase trebuie sa avem zeci de astfel de parcari! Ce ne impiedica?….
    neamurile proaste si nepriceputii de prin administratiile locale care stau non-stop pe facebook si se ocupa doar de chiolhane campenesti si concerte de doi lei, asta cand nu sint plecati prin insule exotice pe banii cetatenilor….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *