Părinții Robertei, la Brigada Rutieră. Ce au declarat după audieri

Părinti Roberta
Sursa foto: captură video

Părinții Robertei, tânăra ucisă în tragicul accident de la 2 Mai, produs de un șofer drogat, au fost chemați, miercuri, la sediul Brigăzii Rutiere din București, pentru audieri. La ieșirea din instituție, cei doi au declarat pentru ziariștii prezenți că sunt încrezători că autoritățile își vor face treaba.

„Cred că în sfârșit ancheta a intrat în linie dreaptă și sper să rămână așa. Chiar am încredere în autorități. De ce? Datorită presei, vă mulțumesc tuturor. Asta am urmărit eu, (…), să facem presiune, să nu scăpăm. Avem atâtea cazuri în urmă…

Am așteptat să se depună la dosar și după cum bine ați văzut, nu am pronunțat niciodată cuvintele droguri sau drogat, doar criminal. A fost conducător auto în primul rând, starea lui nici nu mai contează. Cum am mai spus-o, ca și conducător auto, ai băgat cheia în contact, te-ai urcat la volan, ai plecat, îți asumi”, a spus tatăl Robertei, citat de Digi24.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL