Skip to content
Societate

Parlamentarii, asaltaţi de mesajele celor care se împotrivesc vaccinării: Suntem creaţia lui Dumnezeu şi venim sănătoşi pe acest pământ

Inquam Photos / Alexandru Prepelita

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a publicat pe pagina sa de facebook mai multe mesaje pe care le-a primit în ultima perioadă de la oamenii care se împotrivesc vaccinării obligatorii.

„Campania împotriva adoptării legii pentru vaccinare universală a copiilor e cea mai agresivă din tot ce am văzut până acum. Mesajele au început de ieri seară. Campaniile anterioare implicau invadarea mailurilor parlamentarilor cu sute de mesaje. Acum e folosit doar telefonul”, a scris Raeţchi pe Facebook.

El a publicat şi două dintre mesajele primite din partea oamenilor: „ Ultimul mesaj primit ieri noapte a venit la 1.27: „SĂ NE CONSTRUIM O ȚARĂ CU OAMENI SĂNĂTOȘI CARE SĂ NU AJUNGĂ COBAIII UNOR O.N.G.SÂ FIM MÎNDRII CĂ SÎNTEM URMAȘII LUI DECEBAL, SÎNTEM CREAȚIA LUI DUMNEZEU ȘI VENIM SĂNĂTOȘI PE ACEST PAMÎNT.TREBUIE SĂ NE UNIM ȘI SĂ DEMONSTRĂM UNEI EUROPE ÎNTREGI CĂ NU DORIM CA ROMÂNIA SĂ DISPARĂ DE PE HARTA EUROPEI” Dimineață, la 5.56, au reînceput: „Nu legiferati aceasta lege barbara, altfel vom avea epidemie de cancere, boli autoimune, autism, alergii diverse. Ganditi-va, daca aceasta lege nedreapta va trece, inclusiv dv si copiii dv vor trebui sa se supuna injectarii fortate cu tot ce se va propune si ce va impune de catre marii jucatori mondiali si veti regreta! Votati NU! Va multumesc”.

Deputatul a precizat că respectă dreptul oamenilor de a face presiuni asupra politicienilor însă a menţionat că va vota legea.

Respect dreptul societății civile de a desfășura campanii de presiune asupra parlamentarilor. Oricât de agresive. Dar voi vota legea vaccinarii universale a copiilor”, a mai scris Raeţchi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *