Skip to content
Politică

Parlamentarii îşi majorează pensiile. Cât vor primi în plus pe lună

Schimbări scandaloase au loc la sistemul public de pensii!

Deputaţii discută azi o lege care le va adăuga mii de lei la pensii. Ministrul Muncii merge în comisia de muncă de la Camera Deputaţilor ca să discute măsurile scandaloase cu aleşii.

Potrivit unui proiect de lege, pensiile speciale ale parlamentarilor se vor majora în funcţie de numărul de mandate. Astfel, parlamentarii cu un singur mandat vor primi, pe lângă pensie, o sumă suplimentară de 2.000 de lei, precizează romaniatv.ro.

Parlamentarii cu două mandate vor primi pensie plus o sumă adiţională de 3.000 de lei, pentru ca senatorii şi deputaţii cu trei mandate să primească încă 4.000 de lei pe lângă pensia obşnuită.

Potrivit legii, drepturile băneşti se cuvin de la data de 1 septembrie 2010, ceea ce înseamnă că de aceste modificări vor beneficia parlamentariidin ultimii patru ani. Proiectul mai spune că plata acestor drepturi băneşti se efectuează începând cu luna următoare celei în care această lege intră în vigoare. De asemenea, plata drepturilor restante se va face eşalonat, pe o perioadă de trei ani.

1 comentariu la “Parlamentarii îşi majorează pensiile. Cât vor primi în plus pe lună

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *