Skip to content
Politică

Parlamentarii PNL, mână libera la susținerea suspendării

Demersul propus de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, de suspendare a președintelui Traian Băsescu ar putea fi votat chiar și de parlamentarii PNL.

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat că parlamentarii PNL sunt liberi să aleagă dacă votează sau nu pentru suspendarea șefului statului.

”Vreau să fiu foarte clar că această decizie (n.r – dacă susțin sau nu demersul lui Tăriceanu). Ei vor decide dacă vor semna sau nu, dacă vor vota sau nu. Sunt convins că parlamentarii noștri nu vor merge pe mâna lui Tăriceanu”, a spus Iohannis la Realitatea TV.

Întrebat dacă vor fi parlamentari PNL care vor semna pentru suspendarea lui Băsescu, Iohannis a spus: ”Nu pot exclude așa ceva, dar am convingerea că colegii mei din Parlament vor lua cea mai bună decizie. Când se votează sunt și păreri pro și păreri contra”.

 

1 comentariu la “Parlamentarii PNL, mână libera la susținerea suspendării

  1. Deci au mana libera sa semneze, dar el e convins ca nu vor semna. Altfel spus, are si el o idee dar nu e de acord cu ea. Credeam ca neamtul asta nu poate vorbi, dar vad ca el si cu intelesul are probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *