Parlamentarii PSD fac zid în jurul lui Victor Ponta în cazul Lukoil

După ce Victor Ponta și-a exprimat poziția cu privire la situația Lukoil și a angajaților acestei companii în România, parlamentarii PSD au făcut scut în jurul președintelui social-democrat. Astfel, senatorii PSD Augustin Mitu şi Daniel Savu au lăudat abordarea premierului Victor Ponta în cazul Lukoil.

Declarațiile vin și în contextul în care în urmă cu o zi compania a anunţat că va reporni instalaţiile la rafinăria din Ploieşti şi după ce angajaţii şi-au primit integral salariile.

Augustin Mitu a declarat că Victor Ponta a soluţionat cu succes problema muncitorilor ploieşteni ai Lukoil.

„Rezultatul actiunilor lui Victor Ponta si ale institutiilor judiciare din ultimele zile este acela ca cei 3500 de muncitori ploiesteni, angajati la Lukoil, si-au primit ieri salariile, iar rafinaria si-a reluat activitatea.

Iata de ce abordarea premierului a fost cea corecta in gestionarea acestei situatii. Traian Basescu a dovedit ca este incapabil sa exercite o functie atat de importanta in stat, incearcand sa arunce gaz pe foc in problema Lukoil si sa amplifice o posibila problema pentru locurile de munca si incasarile la buget!”, a declarat senatorul PSD.

La rândul său, Daniel Savu, senator PSD, a declarat că abordarea premierului Victor Ponta în cazul muncitorilor de la Lukoil Ploieşti a fost cea corectă.

„Ieri, 3.500 de români, angajați ai Lukoil, și-au primit salariile, și asta doar pentru că magistrații au acceptat la începutul săptămânii să ridice sechestrul de pe conturile companiei. Mai mult, rafinăria și-a reluat activitatea, iar compania a depus garanții care să acopere presupusul prejudiciu de 230 de milioane de euro. Toate acestea demonstrează că abordarea premierului Victor Ponta a fost corectă”, a spus Daniel Savu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: