Skip to content
Politică

Parlamentarii PSD s-au modernizat: au aplicație de smartphone. Cine a realizat-o

bmnews.one

Parlamentarii Partidului Social Democrat (PSD) s-au modernizat: au aplicație de smartphone. Vedeți mai jos cine a realizat-o.

Aleșii PSD și-au făcut o aplicație pentru smartphone pe care o folosesc pentru ­pro­puneri legislative și discuții interne, care le va da posibilitatea de a depune amendamente, de a semna în calitate de co-inițiatori, dar și de a schimba informații legate de zile de naștere, a anunțat luni liderul grupului social-democrat din Camera Deputaților, Marcel Ciolacu, citat de OpiniaBuzău.ro.

„Am avut o prezentare a unei aplicații la Sinaia (la reuniunea grupului PSD din Cameră, desfășurată acum trei săptămâni, n.r.), și-a dat acordul și președintele Liviu Dragnea. Azi am prezentat-o grupului. E o aplicație pentru orice telefon smart, pentru că toți avem smartphone-uri acum”, a afirmat Ciolacu.

El a arătat că fiecare parlamentar al Partidului Social Democrat se va autentifica și va avea un mail special și o parolă, aplicația fiind astfel una secu­rizată.

,,E un sistem de comunicare între parlamentarii PSD. Oricare inițiativă se urcă pe această platformă, fiecare parlamentar poate să vină cu amendamente, puncte de vedere, să fie semnatar la inițiativa altui coleg. E un mod de comunicare mult mai interactiv și cred că e o noutate pentru Parlamentul României”, a detaliat deputatul buzoian.

Marcel Ciolacu a dat asigurări că aplicația va fi funcțională inclusiv în ceea ce privește proiectul de lege al salarizării unitare.

„Din acest moment, este funcțională. O săptămână va fi demonstrativ, se lucrează pe aplicație. În două săptămâni vom fi operaționali cu ea”, a mai spus deputatul de Buzău, menționând că parlamentarii PSD pot posta informații pe aplicație, inclusiv referitoare la zile de naștere.

Nu în ultimul rând, Marcel Ciolacu a precizat că aplicația „nu a costat nimic”, fiind implementată de către o echipă de la partid și de la grupul parlamentar, coordonată de către Andrei Dolineaschi (fost deputat PSD și fost secretar general al formațiunii politice), care, după cum știți, lucrează la grupul parlamentar”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *