Skip to content
Politică

Parlamentarii și-au propus să cucerească lumea în 2015

Parlamentarii și-au propus să cucerească lumea în 2015! Vor să confirme participarea la câteva sute de evenimente care vor avea loc în țări străine. Multe dintre, organizate pe alte continente.

Anul nou le-a adus deputaţilor o surpriză neplăcută. Ei au primit cu aproape un milion de lei mai puțin pentru deplasările externe. Mai norocoși sunt senatorii care au primit bani în plus, 120.000 lei.

Şeful deputaţilor are planuri mari și în 2015! Şapte deplasări în Europa, două în America de Nord şi Sud, una în Asia şi una în Caucaz. Va ajunge până și în Orientul Mijlociu şi Africa. Iar peste tot, va zbura la clasa bussiness, precizează digi24.ro.

De altfel, anul pare să aibă prea puțíne zile pentru aleși. În agenda lor sunt notate de pe acum aproape 400 de evenimente la care vor să participe. De altfel, anul pare să aibă prea puțíne zile pentru aleși. În total, observăm că deputații și senatorii vor fi în deplasare 431 de zile în noul an. Aleșii spun că fără aceste vizite oficiale, România nu va apărea nici măcar pe harta de interes a Europei.

Pentru că totul e decontat de stat, de la zborul cu avionul la diurnă sau cazare în 2015, activităţile externe ale parlamentarilor vor costa peste 500.000 de euro.

Una dintre cele mai scumpe deplasări pe care le-a decontat Parlamentul anul trecut este vizita oficială în India a președintelui Camerei Deputaților. Aproximativ 134.000 de lei a costat, doar diurna a ajuns la 3000 de euro. Timp de şapte zile, l-au însoțit şapte deputați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *