Skip to content
Politică

Partenerii lui Geoană din Parlament sar la gâtul liberalilor. Ce le cer acestora

Partenerii din Parlament ai fostului ministru de Externe Mircea Geoană sar la gâtul liberalilor. Ce le solicită celor din Partidul Naţional Liberal (PNL).

Potrivit unui comunicat publicat, miercuri, pe site-ul Partidului Naţional Democrat (PND), deputatul Ştefan Burlacu (liderul grupului PND din Cameră) îi acuză pe PNL-işti că au susţinut un fost PPDD-ist pentru funcţia de primar interimar al Capitalei.

În documentul intitulat „PNL la Capitală, impostură și gargară”, Burlacu, în numele grupului pe care îl reprezintă, le solicită public liberalilor o explicaţie pentru votul de miercuri din Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), „ca să știm dacă sunt pregătiți să își asume responsabilitatea guvernării acestei țări sau vor doar acces la robinetul cu bani și mașini cu șofer sau excursii în străinatate gratuite”.

Redăm mai jos mesajul integral al lui Ştefan Burlacu:

„După ce, ani de zile, întreaga conducere a PNL ne-a vorbit despre dezastrul de la Primaria Municipiului București, explicându-ne haosul și jaful din bani publici, marți 15 septembrie 2015, liberalii au demonstrat că știu doar să pălăvrăgească. Gargară, nimic altceva. Pentru că deși DNA le-a deschis larg calea către Primăria Capitalei și puteau, astfel, să ne arate tuturor de ce sunt în stare, au preferat să se ascundă. Ditamai Partidul Național Liberal, primul în opțiunile electoratului, după cum spun ei, și formațiunea care a dat Președintele României pentru următorii patru ani, nu a avut curajul să ia frâiele Capitalei. Pentru că, deși aveau majoritatea în Consiliul General, s-au ascuns toți pe sub birouri și au preferat să susțină un fost PP-DD-ist. Este foarte bine. Îl cunosc pe noul primar interimar al Bucureștiului. Stiu că este un om onest, competent și chiar mă bucur de curajul de care a dat dovadă. Ceea ce e de neînțeles, ba chiar revoltător, este modul în care a ales să acționeze PNL.

Din păcate, liberalii ne-au arătat fără echivoc că știu doar să lanseze acuzații, să țină discursuri bombastice la televizor și să ne promită multe, de toate. În schimb, când s-a pus problema să preia frâieile, să demonstreze ceea ce repeta mecanic zi de zi, au fugit de responsabilitatea conducerii unei primării, preferând o poziție de impostori.

În consecință, grupul PND solicită public liderilor Partidului Național Liberal o explicație în acest sens, ca să știm dacă sunt pregătiți să își asume responsabilitatea guvernării acestei țări sau vor doar acces la robinetul cu bani și mașini cu șofer sau excursii în străinatate gratuite”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *