Partenerul de cursă al Kamalei Harris, Tim Walz, implicat într-un accident rutier, fără să fie rănit

Sursa foto: Tim Walz

Un accident între camionete în care se aflau jurnalişti a avut loc în spatele coloanei partenerului de cursă al Kamalei Harris Tim Walz, în drum către Milwaukee, în Wisconsin, în cadrul campaniei prezidenţiale, relatează BFMTV.

Accidentul a avut loc luni, la ora locală 13.00 (21.00, ora României.

Desfăşurarea evenimentelor era neclară imediat, însă jurnalişti au declarat agenţiei americane de presă The Associated Press că au fost ”aruncaţi violent în faţă, după ce camioneta (în care se aflau) a lovit-o pe cea din faţa (lor) din spate”.

Furgonul lui Tim Walz nu a fost implicat, iar partenerul de cursă al Kamaei Harris nu a fost rănit.

Un membru al personalului convoiului a fost rănit la un braţ, iar unii jurnalişti au fost zgâriaţi şi prezentau contuzii.

Toate persoanele accidentate au fost preluate de către salvatori.

Tim Walz şi-a continuat drumul, însă atât el cât şi restul convoiului s-au oprit la spital, la câteva ore după accident, potrivit AP, pentru a verifica starea personalului său implicat în accident.

”TOATĂ LUMEA VA FI BINE”

La sosirea la miting, Tim Walz a evocat scurt accidentul.

”Unii membri ai personalului (meu) şi membri ai presei care călătoreau împreună cu (jurnaliştii) au fost implicaţi într-un accident rutier pe drum”, a declarat el.

”Am discutat cu personalul. Sunt uşurat să spun că, cu câteva răni uşoare, toată lumea va fi bine”, a declarat el.

Preşedintele Joe Biden şi vicepreşednta Kamala Harris au ”sunat să afle veşti”.

Biden şi Harris s-au dus luni la Pittsburgh, în Pennsylvania.

”Ţin să mulţumesc sincer Servicilor Secrete americane şi tuturor localnicilor care au intervenit primii pentru reacţia lor rapidă”, a declarat Tim Walz.

Partnerul de cursă al lui Donald Trump, J.D. Vance, a reacţionat pe X exprimându-şi speranţa ca ”toată lumea să fie bine”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: