Skip to content
Societate

Partidele de intelligence fac jocurile în România

Zilele în care securiștii se mulțumeau să recruteze grupări de oameni din interiorul partidelor s-au dus. Acum, ca orice serviciu secret care se respectă, aceștia și-au făcut propriile partide, având, desigur, și sprijinul celor care mai sunt infiltrați prin PNL.
Cu toate că și în partidele mari au infiltrat oameni – mulți dintre ei fiind descoperiți și dați afară – aceștia încă mai exită pe ici, pe colo. Pentru că serviciile nu vor și nu pot să piardă puterea din mână, simțind că ei sunt stăpânii guvernelor și a președinților. Cel puțin în privința președinților nu s-au înșelat prea tare.
Așa a ajuns securitatea să aibă propriile partide. Acestea sunt deja știute, doar cine nu vrea să creadă nu o face, dar realitatea, fără prea multe ascunzișuri, este chiar în fața noastră.
În mediul politic și informativ se știe destul de clar că USR este construcția fostului prim adjunct al SRI, Florian Coldea. Omul care a instaurat poliția politică în România la 30 de ani de la Revoluție. Omul care a aruncat justiția în aer și a făcut din aceasta un joc de noroc, fără a mai avea cu nimic de-a face cu ceea ce ar trebui să fie justiția.
USR a fost deturnat de la formula de partid al societății civile, condus de un activist civic (Nicușor Dan) și fortificat cu oameni hotărîți să ia cît mai multă putere în stat.
Despre PLUS nu sunt multe de spus. Dacian Cioloș, fost premier, acum este cumva ultimul om din politică, acesta nemaiavând vreo importanță, chiar dacă serviciile franceze îl susțin. Despre faptul că partidul lui Cioloș a fost plămădit de securiști știe toată lumea, chiar el recunoscând, cu greu ce-i drept, o anumită legătură între niște oameni ai serviciilor și el.
Dacian Cioloș este omul care are un trecut plin de generali și ofițeri, lucru pe care, de asemenea, nu l-a putut contesta. Acesta, recent, spunea cu nonșalanță că oricine are o legătură cu securitatea, de parcă întreaga țară a avut legături suspecte cu oamenii care încearcă să vândă țara stăpânilor din Uniunea Europeană.
„Dar, Daciane, când spui că „sigur se poate ‘demonstra’ că există cel puţin o legătură între oricare dintre noi şi Securitate” noi îţi spunem să mai tai dracului din ele că întreaga ta viaţă, activitate şi carieră reprezintă o serie lungă de astfel de „demonstraţii”.”
Însă e doar praf în ochi aruncat românilor. Dacian Cioloș a căzut în dizgrația lui Iohannis și se pare că cei care îi comandă pe cei doi „mari” politicieni au decis că Iohannis le reprezintă mai bine interesele.
Cel mai proaspăt produs al serviciilor este chiar Pro România, partidul înființat de Daniel Constantin și condus cu succes de Victor Ponta. Un succes care nu răsună pe niciunde, dar se zbate să iasă din urmă atrăgându-și securiștii din celelalte partide la Pro România. Ceea ce nu ar fi deloc rău, măcar să fie toți într-un loc să știm și noi în ce parte să privim cu atenție.
Nu de puține ori diverși politicieni au afirmat că Victor Ponta este ofițer acoperit al serviciului condus de Predoiu, consilierul partidului.
Ce au în comun aceste partide?
Toate partidele enumerate au ceva în comun. Acestea sunt controlate de grupuri cu genetică securistă care au drept scop distrugerea partidelor mari, fără să țină cont de popularitatea democratică. Pentru că cetățeanul nu reprezintă nimic pentru ei atâta timp cât scopul este acela de-a prelua puterea.
În demonstrația acestor afirmații vin tehnologiile utilizate de servicii, tehnologii pe care le regăsim la toate cele trei partide. Vorbim despre subminarea adversarilor prin războiul online, rețeaua de propagandă media și sistemul de donații „anonime”.
Partidele de intelligence și Klaus Iohannis
Președintele României intră și el în schema aceasta fiind principalul garant al acestor partide presupuse a fi de dreapta. Scopul președintelui este destul de clar, scop pe care l-a și declarat: răsturnarea guvernării PSD și dezbinarea acestora până la disoluție.
(P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *