Skip to content
Politică

Partidele, între agonie și extaz după rezultatele sondajului IMAS. Rareș Bogdan, mesaj virulent: S-a trezit oastea liberală!

Inquam Photos / Octav Ganea

PNL s-ar clasa pe primul loc la următoarele alegeri europarlamentare, arată ultimul sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM. PSD s-ar clasa de abia pe locul al doilea, cu o intenţie de vot de aproape 20%.

DETALII AICI: SONDAJ PSD, în cădere liberă. PNL, pe primul loc în opțiunile de vot ale românilor

În acest context, contactat de PSnews.ro, liberalul Rareș Bogdan, candidatul aflat pe primul loc pe lista partidului la alegerile europarlamenatre din 26 mai, a atras atenția că este ”un val incredibil” anti-PSD la nivelul votului, iar asta o demonstrează și ultimul sondaj.

Mai mult, fostul jurnalist a adăugat că ”lumea începe să realizeze că singura forță politică din dreapta, care poate asigurarea guvernarea, pentru că are structuri, oameni, experiență, administrează orașe și le administrează foarte bine, este PNL

”E absolut normal. Este un val incredibil la nivelul țării, normal, după guvernarea dezastruoasă a PSD. PSD va lua cu mult sub ceea ce speră ei. Este un val anti-PSD cum nu am mai văzut decât în 200 și în 1996. Este un val fantastic împotriva PSD. Lumea începe să realizeze că singura forță politică din dreapta, care poate asigurarea guvernarea, pentru că are structuri, oameni, experiență, administrează orașe și le administrează foarte bine, este PNL. E o simpatie în creștere pentru PNL. Singurul lucru care trebuie să se întâmple este ca toți activiștii, militanții, simpatizanții PNL și aleșii locali să înțeleagă că putem fi primul partid al României. Sunt convins că au înțeles cu toții și se mobilizează și oastea liberală va fi fabuloasă. PSD va lua un scor dezatruos. Lumea nu îi mai vrea, vedem asta inclusiv în fiefurile lor tradiționale. Îi rog pe toți liberalii să nu se culce pe o ureche. Trebuie să luptăm cu ei până în ultima clipă.

Lumea începe să înțeleagă că singura forță politică care poate bate PSD la ora actuală este PNL. E foarte important să își dea votul pentru cei care cu adevărat pot îngenunchia PSD. Nu poate cineva la ora asta, în afară de PNL, să îngenuncheze PSD.

Principala forță a dreptei românești se dovedește a fi PNL. S-a trezit dorința fantastică de victorie. Au înțeles că vom câștiga alegerile. Lucrul acesta îi face să lupte de dimineața până seara. S-a trezit oastea liberală. Dragnea are o singură șansă să nu primească cea mai rușinoasă înfrângere, dar vom vorbi mai multe zilele următoare.

Lumea începe să înțeleagă că singura forță politică care poate bate PSD la ora actuală este PNL. E foarte important să își dea votul pentru cei care cu adevărat pot îngenunchia PSD. Nu poate cineva la ora asta, în afară de PNL, să îngenuncheze PSD”, a declarat Rareș Bogdan pentru PSnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *