Partidele lucrează la strategia pentru prezidențiale. Helena Raicu, PNL Sector 3: Nicolae Ciucă va intra în turul 2

Sursa foto: Facebook
Helena Raicu, membră a PNL Sector 3, București anunță pe pagina oficială faptul că a început împreună cu echipa pregătirile pentru campania electorală pentru candidatul liberal Nicolae Ciucă: „Am finalizat analiza campaniei pentru alegerile care au trecut, am tras concluziile lucrurilor care au funcționat, dar și a celor care nu au mers așa cum ne așteptam, și deja am început pregătirile pentru prezidențialele care vor avea loc în noiembrie.”
Se arată pozitivă cu privire la rezultatul pe care îl va obține președintele PNL în cadrul alegerilor, spunând că sondajele îl arată pe acesta ca intrând în turul 2.
„PNL a înregistrat o victorie prin impunerea alegerilor la termen, un câștig pentru toți românii care își vor alege președintele.
PNL sector 3 a început deja să lucreze la strategia pe care o va aborda în următoarea campanie pentru a-și susține propriul candidat în cursa pentru Cotroceni. Mai ales că ultimele sondaje îl dau pe @NicolaeCiucă, președintele PNL, candidatul care va intra în turul 2.
Am fost împreună pentru București! Vom fi împreună pentru România!”, a transmis Helena Raicu pe pagina sa.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: