Skip to content
Politică

”Partidul lui Cioloș, declarație de război la adresa PNL!”. Scenariu negru pentru liberali

hotnews.ro

Fostul premier Dacian Cioloş anunţă că va lansa un partid, care se va desprinde din Platforma România 100. Mai mult, fostul premier spune că această nouă formaţiune va participa şi la următoarele alegeri, indiferent când vor avea ele loc.

În acest context, vicepreşedintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă este de părere că partidul lui Dacian Cioloș este o declarație de război la adresa PNL, fostul premier tehnocrat devenind principalul inamic al liberalilor.

„Constituirea acestui partid reprezintă o declaraţie de război a domnului Cioloş făcută către PNL pentru că PNL este partidul care în ultimul an a înregistrat o creştere constantă şi organică de la 20 % la aproape 30%”, a spus Cataramă, pentru Mediafax.

Potrivit acestuia, partidul lui Cioloș are scopul să oprească creșterea PNL, să rupă din electoratul partidului, pentru ca apoi să solicite o „coaliţie de unificare a forţelor de dreapta”.

În acest moment domnul Cioloş a devenit principalul nostru inamic sau adversar (…) Doreşte să smulgă electorat de la PNL”, a spus liberalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *