Skip to content
Politică

Partidul lui Ponta, într-o continuă creștere: un fost ministru din Guvernul Grindeanu s-a alăturat

aktual24.ro

Un fost ministru din Guvernul condus de către Sorin Grindeanu a anunțat că s-a alăturat Partidului Pro România.

Concret, este vorba despre fostul ministru al Comunicațiilor, Augustin Jianu, care și-a anunțat vineri înscrierea în partidul lui Victor Ponta, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Jianu susține că este dezamăgit de situația actuală din Partidul Social Democrat, spunând că oamenii cu adevărat competenți sunt dați la o parte pentru a face loc unor „lipitori de afișe”.

Totodată, fostul ministru al Comunicațiilor susține că tandemul Dragnea-Dăncilă „este cea mai mare catastrofă a istoriei recente a României”, amintind că PSD-ul a mai fost acuzat de-a lungul anilor de corupție, însă niciodată de incompetență.

Redăm mai jos mesajul integral al lui Augustin Jianu:

„Am intrat în politică pentru că am fost convins că schimbarea se poate face numai din interiorul sistemului politic. Am fost mereu împotriva celor care critică de pe margine, fără să se implice, fără să contribuie.

De-a lungul anilor am observat cu dezamăgire cum – în PSD, dar și în alte partide – loialitatea primează competenței sau eticii. Am văzut cum, rând pe rând, oameni de calitate au fost alungați pentru a face loc unor lipitori de afișe. Chiar și astăzi putem vedea cum analfabeți „loiali” primesc funcții de conducere plătite din banii românilor. Trăim cu toții o realitate tristă și penibilă.

Un lider din PSD mi-a spus cândva că partidul a fost mereu acuzat de corupție sau de comunism, dar niciodată de incompetență. Astăzi, PSD se dovedește a fi un partid de diletanți, de mafioți fără limite, iar tandemul Dragnea – Dancilă este, fără îndoială, cea mai mare catastrofă a istoriei recente a României.

În acest moment viitorul este incert, însă un lucru îl știm cu toții: ceva trebuie făcut. Schimbarea nu va veni singură.

Astăzi mă alătur lui Victor Ponta în proiectul #ProRomania”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *