Skip to content
Politică

Crește numărul liderilor care îl susțin pe Ludovic Orban la Congres. Ce mesaj îi transmite europarlamentarul Siegfried Mureșan

siegfried muresan facebook

Crește numărul liderilor liberali care îl susțin pe Ludovic Orban pentru un nou mandat la Congresul din toamnă. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan amintește o parte din realizările formațiunii politice sub conducerea lui Ludovic Orban și îi urează acestuia mult succes în continuare.

Europarlamentarul susține că Partidul Național Liberal este acum unul dintre cele mai importante partide de centru-dreapta din Uniunea Europeană, iar Ludovic Orban este unul dintre cei mai credibili și apreciați lideri de partid din Europa.

„⏳ În urmă cu exact 4 ani, pe 17 iunie 2017, Ludovic Orban a fost ales președintele Partidului Național Liberal.
În acești 4 ani, Ludovic Orban a transformat PNL într-un partid câștigător:
✅ Sub conducerea lui, Partidul Național Liberal a câștigat alegerile europarlamentare din 2019, a câștigat alegerile locale și am fost alături de președintele Klaus Iohannis în câștigarea celui de-al doilea mandat.
✅ Ludovic Orban a condus moțiunea prin care PNL a scăpat țara de Guvernul PSD și a oferit oamenilor un guvern liberal și proeuropean. Ne aflăm la începutul a patru ani de guvernare proeuropeană sub conducerea PNL.
✅ Partidul Național Liberal este acum unul dintre cele mai importante partide de centru-dreapta din Uniunea Europeană, iar Ludovic Orban este unul dintre cei mai credibili și apreciați lideri de partid din Europa.
Mult succes în continuare, Ludovic Orban!”, scrie Siegfried Mureșan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *