Skip to content
Politică

Păruiala Dragnea – Ponta atinge noi culmi: ”A fost un cal troian manevrat de Băsescu și Udrea”

evz.ro

Tensiunile dintre liderul PSD, Liviu Dragnea și fostul premier Victor Ponta stîrnesc reacții aprinse în in interiorul partidului condus de ”Daddy”.

Mai exact, liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, consideră că Victor Ponta a fost în interiorul partidului un cal troian manevrat de Traian Băsescu, Elena Udrea şi de alţi oameni cu influenţă din statul român, comparându-l pe fostul premier cu liderul rus interbelic, Lavrenti Beria.

Totodată, chestionat în legătură cu declaraţiile lui Marian Vanghelie, Horia Nasra a spus că Victor Ponta şi-a văzut doar propriul interes şi a făcut tot ce a putut să anihileze liderii PSD din teritoriu.

CITIȚI ȘI Un fost primar PSD aruncă scena politică în aer: Ponta s-a dus acasă la Băsescu și l-a rugat să-l pună ministrul Justiției!

„Din tot ce s-a discutat în spaţiul public în ultimul an, declaraţiile lui Vanghelie vin ca o completare la un tablou care spune că Victor Ponta a fost în PSD un cal troian manevrat de Traian Băsescu, Elena Udrea şi de alţi oameni cu influenţă din statul român. În multe dintre situaţii chiar Ponta şi-a devoalat intenţiile, când a spus că era şef de campanie al lui Mircea Geoană şi a votat cu Crin Antonescu la preşedinţie. Este clar că timp de mulţi ani şi-a văzut propriul interes sau al unui grup restrâns de oameni şi a făcut tot ce a putut să anihileze liderii PSD din teritoriu”, a declarat Nasra, fost membru în comisia de control a SRI.

Deputatul social-democrat nu crede că România a avut un personaj politic mai mic de la Revoluţie încoace decât Ponta, informează Mediafax.ro

„Dottore Victor Viorel Ponta a fost pentru PSD cum a fost Beria pentru societatea rusă din perioada interbelică”, a conchis Nasra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *