Skip to content
Politică

Paşcan (PMP): De ce oare unii se tem de alegeri în două tururi câtă vreme avem astăzi primari care sunt aleşi cu 10 procente din voturile cetăţenilor?

facebook camera deputatilor

Liderul grupului parlamentar PMP, deputatul Emil Paşcan, a catalogat drept „un moment trist şi îngrijorător” moţiunea de cenzură, vorbind despre nevoia de stabilitate politică şi economică. „De ce oare unii se tem de alegeri în două tururi câtă vreme avem astăzi primari care sunt aleşi cu 10 procente din voturile cetăţenilor? Ar fi legitim să stimulăm competiţia”, a spus Paşcan.

Vă reamintesc, din 2016 PMP am înregistrat un proiect legislativ privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin, am strâns un milion de semnături, e clar că e o voinţă majoritară a românilor în acest sens. De ce oare unii se tem de alegeri în două tururi câtă vreme avem astăzi primari care sunt aleşi cu 10 procente din voturile cetăţenilor. Ar fi legitim să stimulăm competiţia„, a afirmat Paşcan.
El a acuzat Pro România de duplicitate şi demagogie.
Căderea guvernului va genera o criză indiscutabilă nu doar politică, una economică. Să ştie românii, căderea Guvernului va însemna o îndatorare suplimentară, plata unor dobânzi mult mai mari şi acesta este preţul pe care-l vom plăti cu toţii, să nu omitem aceste abordări când punem înaintea intereselor ţării propriile orgolii şi vanităţi politice”, a spus reprezentantul PMP.
Acesta a spus că votul este unul „odios”, iar decizia parlamentarilor PMP a fost, în unanimitate, de a nu participa, potrivit News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *