Skip to content
Coronavirus

Paşcani: 25 de angajaţi de la spitalul din localitate sunt infectaţi cu noul coronavirus

huff.ro
" "

Un număr de 25 de angajaţi din cadrul Spitalului Municipal din Paşcani sunt infectaţi cu noul coronavirus, potrivit anchetei epidemiologice efectuate de DSP Iaşi. Totodată, au fost depistaţi pozitiv 12 pacienţi, toţi din cadrul Secţiei de Îngrijiri Paleative din cadrul unităţii medicale, informează news.ro.

Potrivit anchetei epidemiologice a DSP Iaşi, la Spitalul Municipal Paşcani sunt infectaţi cu noul coronavirus 25 de angajaţi. Cele mai multe cazuri, respectiv nouă, se înregistrează la Secţia de Îngrijiri Paleative.

" "
" "

De asemenea, în urma testărilor făcute tuturor pacienţilor din secţia respectivă au fost confirmate 12 cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19.

Purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi, Marius Voicescu, a declarat, miercuri,  că în total au fost efectuate 197 de recoltări de la pacienţi şi persoane angajate în cadrul spitalului de la Paşcani, el precizând că ancheta epidemiologică este în desfăşurare.

În judeţul Iaşi, până miercuri, au fost înregistrate 243 de cazuri de coronavirus. 14 persoane au decedat, în timp ce 65 au fost vindecate.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *