Skip to content
Politică

Pașcu dă de pământ cu TFL-iștii. Portocală – readus în capul mesei?

rfi.ro

Eurodeputatul PSD Ioan Mircea Pașcu (vicepreședinte al Parlamentului European) dă de pământ cu așa-numiții „tineri frumoși și liberi” (TFL-iști).

Într-un status postat marți pe Facebook, europarlamentarul le bate obrazul celor care protestează acum de zor împotriva legilor justiției, dar care ignoră cazul procurorului ex-DNA Mircea Negulescu, cel poreclit „Portocală” luptându-se în prezent să obțină revocarea suspendării din magistratură (revocare dispusă de către CSM).

Iată mesajul integral al lui Ioan Mircea Pașcu:

„Curios, nu-mi aduc aminte de niciun protest din partea “cavalerilor dreptății”, când legile justiției, pe care parlamentarii sunt obligați sa le aduca acum pe făgas democratic, cum cere CCR, au fost adoptate prin asumarea răspunderii, noaptea, ca hotii!? Iar codurile de procedura au fost adoptate tacit … Nu i-a deranjat pe “cavalerii dreptății”, care s-au bucurat sa exercite justiția pe ideea doamnei Pruna, cum ca “drepturile omului sunt un lux”, exact ca procurorul Portocala, care, se pare, ar fi fost discret repus complet in drepturi!?

Pai cu repunerea lui Portocala in drepturi, nu exista niciun risc ca justiția sa fie “paralizata”, cum se vaită peste tot “cavalerii dreptății”. Portocala va continua netulburat sa faca – chiar si fără lege – ce știe el mai bine: sa paradeasca oameni, după cum vrea muschii lui!

Oare “cavalerii dreptății” atât de vocali, nu-si dau seama ca repunerea in drepturi a unuia ca Portocala – făcută cel mai probabil de frica (tot sistemul lor e construit pe frica) – arunca in derizoriu tot ce susțin ca din gura de șarpe? Sau nu au avut încotro?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *