Skip to content
Politică

Pașcu face instrucție cu liberalii: Nu era mai simplu să ceară dizolvarea Parlamentului?

CaleaEuropeana.ro

Eurodeputatul PSD Ioan Mircea Pașcu (vicepreședinte al Parlamentului European), miercuri seara, într-o postare pe pagina sa de Facebook, îi trage de mânecă pe liberali.

”Înțeleg ca liberalii, prin vocea șefului lor, dl Orbán, i-au scris premierului, cerându-i, nici mai mult, nici mai puțin, decât sa împiedice Parlamentul sa adopte modificările la legile justiției!?

Nu era mai simplu sa ceara direct dizolvarea Parlamentului?

Este greu de înțeles de ce atâta îndârjire împotriva modificării legilor justiției – îndeosebi împotriva obligativității respectării drepturilor omului si a răspunderii magistraților – când aceste modificări ar putea fi eliminate in clipa in care liberalii (sprijiniți de USR) ajung la putere.

Sau se tem fie ca nu ajung, fie ca lumea ii va lua in furci, dacă vor vrea sa reinstaureze sistemul lui Basescu?

PS. Cred ca ar fi de interes public ca Parlamentul sa publice numele tuturor celor care au inițiat aceste legi atât de “bune”, inclusiv cele doua coduri!

Așa, doar ca sa se știe cine e de partea “statului de drept”, de partea “imaginii bune” a României etc etc etc, adică tot ce stau romanii sa “piardă” dacă se modifica acum legile justiției …

Dacă menținerea legilor actuale este “corecta”, cum susțin unii, nu văd de ce inițiatorii lor ar trebui sa se teama!?

Din contra, ar fi un titlu de “glorie” ca numele lor sa fie pe buzele romanilor …”, scrie acesta pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *