Skip to content
Politică

Pașcu îl distruge pe Moisă după plecarea din PSD: Nu suflă un cuvințel despre fostul șef Cioloș!

europarl.europa.eu

Ioan Mircea Pașcu – europarlamentar al Partidului Social Democrat – îl distruge pe alt eurodeputat, Sorin Moisă, după plecarea acestuia din PSD.

Într-un status publicat sâmbătă pe Facebook, fostul ministru al Apărării din cabinetul Adrian Năstase îl taxează pe Moisă pentru faptul că, deși a criticat guvernele Sorin Grindeanu și Mihai Tudose pentru slaba absorbție a fondurilor europene, politicianul care a părăsit PSD nu a avut nimic de comentat despre absorbția aproape zero de pe vremea tehnocraților, în condițiile în care Sorin Moisă a fost consilier al lui Dacian Cioloș în mandatul acestuia de comisar european.

Iată postarea integrală a lui Ioan Mircea Pașcu:

„Aflu din presa, cu sincer regret, ca Dl Moisa, coleg cu mine in delegația PSD la Parlamentul European, a decis sa ne părăsească pentru Partidul Popularilor Europeni!?
Este decizia sa si trebuie respectata ca atare!
Sunt, insa, unele chestiuni care au nevoie de o explicare mai serioasă decât cea furnizata de Dl Moisa.
Astfel, domnia sa imputa PSD-ului o situație – de pilda, lipsa autostrăzilor – care vine mult din urma; ori, daca PSD se confrunta acum cu ea, este si pentru ca guvernele anterioare, inclusiv cabinetul condus de fostul sef al dlui Moisa, Dl Cioloș, nu au facut nimic sa o îndrepte!
Dar, in ochii dlui Moisa, numai PSD-ul este vinovat!?
De asemenea, Dl Moisa spune – citez – “In cazul Romaniei, exista si pasivul performantei relativ slabe in folosirea fondurilor europene.” 
Insa nu sufla niciun cuvințel despre faptul ca absorbția de fonduri europene in timpul cabinetului condus de fostul sau sef, Dl Cioloș, a fost timp de un an “0”, zero!?
In încheiere, vreau sa ii spun dlui Moisa, pe de o parte, ca tot timpul cât a militat in Grupul Socialiștilor si Democraților s-a bucurat de sprijinul deplin al grupului, ca sa nu spun de cel al Delegației PSD, si, pe de alta parte, ca motivarea domniei sale ar fi fost mult mai credibila, daca anunța ca devine independent, nu ca se duce direct la grupul rival al PPE-ului!?
Pana la urma, gestul domniei sale era, pe undeva, inevitabil, din moment ce apropierea sa de Dl Cioloș si ai lui a fost întodeauna mai mare decât cea pe care a arătat-o pentru partidul pe listele căruia a ajuns europarlamentar …
Păcat …
PS. Si, apropo, de “anti-europenismul” si “anti-Atlantismul” imputate PSD-ului, ii readuc aminte fostului coleg ca PSD – si nu alt partid – a dus România in NATO si in UE!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *