Skip to content
Societate

Paște 2019. Ținuta perfectă pentru o masă în familie

Sărbătorile Pascale se apropie și tu încă nu ai idee care va fi ținuta perfectă pentru o seara de neuitat în familie?

Noi venim cu soluția!

Un astfel de eveniment nu ar trebui sa iti dea prea multe emotii sau sa te supuna unui stres psihic prea mare. Sunt parintii tai, fratii si surorile, bunicii si nasii… acele persoane care te-au vazut in toate ipostazele, de cand te-ai nascut si pana in prezent. Stiu cum ai aratat si cand erai un copil, dar si cand te aflai la pubertate, iar acum esti deja o femeie in toata firea si trebuie sa te comporti ca atare.

familia lui(1)
O rochiță simplă și colorată, ușor elegantă, pentru că toți te știu drept fata cuminte și nu ar fi frumos sa le inșeli așteptările, o sa te prezinte aceeași copila veselă și plină de viață care a crescut sub ochii lor, dar care acum a ajuns la vârsta la care ia singură decizii și este independentă, potrivit Kudika.ro

rochite

Mai mult, Sărbătorile Pascale reprezintă un moment de maxima tensiune, dar de care vor trece cu brio ambele parti. Indiferent pe teritoriul cui te vei afla, incearca sa fii stapana pe tine si sa le demonstrezi tuturor ca esti o persoana matura, pregatita sa isi intemeize propria familia.

Și da, o ținută vestimentară adecvată ii poate convinge pe cei din jur ca nu esti o tanara cu capul in nori si pe alocuri impiedicata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *