Skip to content
Societate

Paște pe pârtie, la Sinaia: Zeci de turiști petrec Învierea la schi

news.ro

Câteva zeci de turişti petrec prima zi de Paşte la schi sau snowboard, pe pârtiile de are altitudine din staţiunea Sinaia. Câteva dintre pârtiile staţiunii sunt încă deschise, instalaţiile de transport pe cablu funcţionează, iar sus, pe munte, sunt temperaturi pozitive.

Zeci de iubitori ai sporturilor de iarnă se bucură de ultimele zile de schi şi snowboard din sezonul 2021-2022 petrecând prima zi de Paşti pe pârtie, la Sinaia.

La 2000 de metru altitudine în Bucegi sunt amenajate şi deschise pârtiile Valea Soarelui 2, Valea Soarelui 3, Lăptici 1, Lăptici 2, Valea Dorului 1 şi Varianta, anunţă administratorii domeniului schiabil. Sunt închise, din cauza stratului insuficient de zăpadă, Valea Soarelui 1, Genune, Călugărul 1, Călugărul 2, Călugărul 3, Lăptici 3 şi toate pârtiile de pe versantul estic respectiv Drumul de Vară şi Pârtia Nouă).

Gondola Sinaia care circulă pe tronsonul Cota 1000 – Cota 1400 a început programul cu public la 08:30 şi funcţionează până la 17:00, în timp de gondola Carp care urcă de la Cota 1400 la Cota 2000 funcţionează până la ora 16:30.

Sus, pe munte, temperaturile sunt pozitive, depăşind 7 grade Celsius, cerul este senin şi viteza vântului este moderată.

Şi în Poiana Braşov mai sunt pârtii deschise, Primăria anunţând că sezonul de schi urmând va fi închis oficial, în staţiune, în a doua zi de Paşte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *