Păstrează PNL şefia ANAF? Gheorghe Flutur: Va trebui să mergem pe profesionişti foarte buni, aşa cum am mers în Guvern

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Gheorghe Flutur, a precizat că încă nu au fost discuţii dacă şefia ANAF va rămâne la PNL, dar a afirmat că trebuie mizat pe profesionişti foarte, foarte buni aşa cum liberalii au mers în Guvern.

Gheorghe Flutur a fost întrebat la TVR Info ce se întâmplă cu ANAF.
“Din câte ştiu eu, sigur că este această dorinţă în perioada următoare să crească gradul de colectare, adică să plătească. Şi aici poate fi şi printr-o chestiune mai fermă, să zic, dar poate fi şi prin stimulare. Noi, Partidul Liberal, totdeauna am socotit, cota unică este ceva care te face să nu ascunzi profitul, pentru că e rezonabilă 16%. Şi atunci au ieşit la suprafaţă mai mulţi plătitori şi am colectat mai mult. Nu se face cu forţa asta, se face prin pârghii şi stimulente economice, de când lumea”, a afirmat Flutur, citat de news.ro.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL