Skip to content
Politică

Pată pe obrazul PNL: un primar ar fi arbitrat deghizat un meci suspectat de aranjamente

presalocala.com

Citiți în cele ce urmează despre o pată pe obrazul Partidului Național Liberal – mai precis, despre un primar PNL care ar fi arbitrat deghizat un meci suspectat de aranjamente la pariuri.

Este vorba despre Valentin Mihalache, edilul comunei dâmbovițene Dărmănești, scrie luni Gazeta Sporturilor. El este suspectat că ar fi făcut parte dintre aribitrii români care, zilele trecute, au oficiat la meciuri amicale din Turcia şi Cipru sub identităţi false. Mai mult: arbitrii deghizați sunt bănuiţi că ar fi influenţat rezultatul partidelor pentru mafia pariurilor.

Fost arbitru asistent în Liga a III-a, actual polician, Valentin Mihalache a declarat pentru GSP că a mers în Antalya în concediu și că nu a luat niciun ban pentru prezența la tușă în meciul suspect Pandurii – Krâlia Sovetov.

Fost membru PDL, Valentin Mihalache este din 2016 primarul comunei Dărmănești, o localitate cu 4.000 de locuitori din județul Dâmbovița. Politicianul are o mică afacere, o agenție de transfer bancar internațional, pe care a lăsat-o în grija soției după alegeri.

Contactat de către site-ul citat, Cezar Preda (președintele PNL Dâmbovița) a dat de înțeles că primarul Mihalache ar fi trebuit să facă parte dintr-o delegație liberală care s-a deplasat la Parlamentul European.

„Ăsta nu e un lucru corect (scandalul arbitrilor – n.r.). Am avut o deplasare la Bruxelles, cu 40 de inși, la invitația unui europarlamentar. Chiar de la el (din Dărmănești – n.r.) a mers viceprimarul, el n-a fost. Era în Turcia. Parcă mi s-a spus că era în Turcia. Am crezut că e în concediu cu soția. Acum vreo 10 zile”, a declarat Preda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *