Skip to content
Politică

Patron de televiziune, condamnat la patru ani cu executare

Unul din acționarii de la Realitatea TV a fost astăzi condamnat definitv la patru ani cu executare, după ce a fost acuzat în dosarul legat de un prejudiciu adus Poștei Române, în valoare de 4 milioane de euro, după ce a încheiat polițe de asigurare pentru angajații Poștei în defavoarea companiei de stat.

Este vorba de Maricel Păcuraru, unul din personajele care controlează Realitatea TV.

Acesta este așteptat la sediul arestului Capitalei pentru a se preda.

În mai 2012, Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe Maricel Pacuraru la opt ani de închisoare cu executare, în timp ce fostul director general al Companiei Poșta Română, Toader Mihai, a primit o pedeapsă de șase ani de închisoare cu executare, în dosarul polițelor de asigurare pentru angajați. Aceştia au fost trimişi în judecată în 13 octombrie 2009, de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în legătură cu semnarea a şase poliţie de asigurare, prin care CNPR a fost păgubită cu peste patru milioane de euro.

În apel, dosarul a rămas pentru rejudecare la Curtea de Apel și pedepsele au fost anulate. În primăvara anului trecut, CAB a explicat motivele acestei decizii: condamnarea nu a fost motivată.

3 comentarii la “Patron de televiziune, condamnat la patru ani cu executare

  1. Acum inteleg de ce facuse spume libidinosul ala de Rares Bogdan la adresa actualei conduceri a Postei, care ce sa vezi, fara sponsorul lui e pe un mare profit ! Adica pe el cine il mai plateste acum ??? Oameni rai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *