Skip to content
Politică

Patronii clubului BAMBOO, nepoții unui lider al MAFIEI / EXCLUSIV

thedailybeast.com

Clubul Bamboo este controlat de Giosue Castellano, zis Joshua, care a început afacerile în România în urmă cu mai bine de un deceniu.

În acte, clubul este deținut de firma Morgana Invest SRL, care aparține italianului Vincenzo Castellano (fostul soț al cântăreței Antonia), și de Bambu Tei SRL, ai cărei acționari sunt trei cetățeni italieni și o societate înregistrată în Cipru, scrie hotnews.ro. Vincenzo este nepotul lui Giosue Castellano, care are în spatele său o poveste legată de Camorra.

Despre Giosue Castellano și fratele său Ciro s-a scris mult în presă mondenă, dar puțină lume a precizat că aceștia sunt nepoții Puppetei Maresca, prima femeie cu putere de decizie în Camorra. Presa italiană a povestit deja trecutul fraților Castellano, arătând că aceștia ar fi de fapt nepoții Puppetei Maresca, potrivit espresso.repubblica.it.

Assunta Maresca, zisă Puppeta, a ajuns celebră în anii 50, când a decis să răzbune moartea soțului ei, Pasquale Simonetti, un criminal italian cu legături puternice în Camorra. În 1955 aceasta a fost arestată pentru că l-a ucis pe cel care a comandat moartea lui Pasquale și a primit o pedeapsă de 13 ani de închisoare, scrie wikipedia.it.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *