Skip to content
Politică

Patronul firmei Brădet, disperat: „Am crezut la început că e o greșeală, acum mă tem că e mult mai mult”

Patronul firmei de Lactate Brădet, Marius Badea, a susținut, miercuri, o conferință de presă în care a venit cu noi precizări, după ce a apărut informația potrivit căreia câțiva dintre angajații companiei erau bolnavi de E.Coli.

În acest sens, Marius Badea a explicat că informația este eronată, a prezentat acte în acest sens, și a precizat, disperat, că tot ceea ce își dorește este să reintre în anonimatul în care se afla înainte de acest scandal.

„Vreau sa incep cu o precizare – aceasta fabrica a fost una de familie plecata de la 2 angajati. Ca profesie sunt electronist, dar in momentul in care am facut fabrica am fost in foarte multe fabric. Ne-am calificat personalul pentru a face fata celor mai exigente domenii si conditii. Analizele legale cele mai recente ale angajatilor nostril toate sunt bune. Niciunul nu e bolnav. Tot personalul nostru are pe cheltuiala noastra facute cursuri de absolvire. Am adus formatori profesionali pe cursuri de 6 luni, de 1 an de zile. Avem certificat ISO de calitate, ISO 22.000, deci intreaga activitate a noastra e monitorizata. Ne-au spus ca pana la finalizarea anchetei nu vin sa faca auditul. Poate am crezut la inceput ca e un accident, o greseala, ca cineva a informat gresit dar astazi ma tem ca e mai mult decat atat. Colaboratorii nostril din Germania au facut analize din probe de la vanzare, din rafturi. O sa vedeti rezultatele, sunt toate negative. Paralel cu aceasta actiune, renumita branza care a fost gasita a fost trimisa la expertiza in Germania. Poate asta e una din cele mai solide probe – acea branzica este negativa. Deci, trebuie cautat unde s-a infectat si ce s-a intamplat. Poate ca aceasta analiza va da raspunsul multor oameni. Mi-am permis sa fac prima data publice dvs. inainte de a le da autoritatilor. Poate o sa fiu condamnat pentru asta, dar autoritatile nu au facut pana acum nimic in afara sa ne denigreze. Faptul ca ne aratati cu degetul mai mult decat trebuie si nu exista nicio legatura in acest moment intre moartea acestor bebelusi cu produsele noastre. Vreau sa militam impreuna si sa ducem la capat lupta pentru a vedea ce se intampla cu copiii, dar nu se poate pune pe spatele noastre. Au fost televiziuni care n-au vrut sa ma asculte, va rog mult de tot, suntem oameni toti, nu mai fiti atat de sadici cateodata in discutii. Am primit un telefon si mi-a spus ca un copil a murit din cauza produselor noastre. Poti fi la volan, copiii mei stau cu ochii la tv, au examene anul acesta, au fost exclusi din grupuri. Fiti oameni, spuneti adevarul, dati documente, nu supozitii. Noi suntem cei care au cerut analize suplimentare la oameni, suntem singura firma care a cerut sa se faca analize de E.Coli la personalul lui. Am incercat sa facem tot, nu ne-am dat la o parte. Am tratat pe toata lumea in mod egal si am incercat sa spunem ce stim. Nu ne dam cu presupusul, nu intram in jocuri politice, suntem niste oameni neutrii total. Nu stiu de ce se intampla tot ce se intampla astazi, de ce oamenii nostri incep sa planga ca nu-si mai gasesc alt loc de munca. Vrem liniste, sa reintram in anonimatul nostru in care eram. Nu am deranjat pe nimeni!”, a declarat patronul firmei Brădet.

1 comentariu la “Patronul firmei Brădet, disperat: „Am crezut la început că e o greșeală, acum mă tem că e mult mai mult”

  1. Eu nu mai inteleg nimic. Omul asta spune ca analizele salariatilor sunt OK. DSP-ul spune oficial ca au fost gasiti 7 salariati din 11 infestati cu E-coli. Care este totusi adevarul ????? Chiar nu putem sti nimic real de la niste institutii publice platite din banii nostri in acest stat mafiot ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *