Skip to content
Societate

Patronul firmei de deratizare care a intervenit la blocurile evacuate din Timișoara, reținut / 3 persoane, între care 2 copii, au murit, iar 20 sunt spitalizați

Hotnews
Patronul firmei care a făcut deratizările în cele două blocuri evacuate în Timișoara a fost reţinut pentru 24 de ore. Trei persoane – un bebeluș de 10 zile, un copil de 3 ani și mama acestuia din urmă – au murit, iar alți 16 copii și 13 adulți sunt internați în prezent. Toate aceste persoane locuiau în același bloc, iar luni seară un al doilea imobil în care firma a făcut dezinsecție și deratizare a fost evacuat, preventiv, potrivit Hotnews.
Ora 8:40: Rezultatele probelor de apă analizate în laborator indică faptul că din punct de vedere fizico – chimic, apa este potabilă în blocul de locuințe, potrivit informațiilor DSP Timiș, transmise Ministerului Sănătății.
Ora 8:35: 16 copii și 13 adulți care locuiau în blocul din Timișoara, toți în stare stabilă, sunt internați marți dimineață, anunță Ministerul Sănătății. 16 copii și 5 adulți însoțitori sunt internați la Spitalul de Copii Louis Țuracanu, 10 adulți sunt internați la Spitalul Județean și încă 3 adulți la Spitalul Municipal din Timișoara.
Patronul reținut pentru 24 de ore este acuzat de vătămare corporală, ucidere din culpă și trafic de produse sau substanțe toxice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *