Skip to content
Politică

Patronul Lactate Brădet reacționează: Se dorește decimarea unui brand la care am muncit mult!

Patronul Brădet Marius Badea afirmă că toate informațiile care apar acum referitor la produsele fabricii sale nu duc decât la decimarea brandului.

Marți au apărut rezultatele analizelor Institutului Cantacuzino care au rezultat că angajații fabricii au bacteria E-coli.
„Ni s-a spus că nu e niciun fel de problemă din punct de vedere al angajaților. Analiza nu o face nimeni în această industrie. Dacă un angajat respectă igiena nu are nicio implicare asupra produsului. Rezultatele sunt negative la toate produsele noastre. Apariția informațiilor de astăzi certifică că se dorește decimarea brandului la care am munci mult”, a spus MariusBadea.

Acesta se bucură, totodată, că a oprit producția.
„Exportăm în cinci-șase țări, Germania, Italia, Spania, Belgia, Anglia. E o muncă titanică în care am investit tot. Azi punem lacătul când noi aveam analizele perfecte”, a continuat patronul fabricii.
În ceea ce privește angajații purtători ai bacteriei, Badea afirmă că „ni s-a spus să îi dăm afară că nu au declarat că sunt bolnavi. Dacă omul e sănătos și nu are niciun simptom, de ce să îl dăm afară? Nimeni nu a știut să spună ce tratament să facem”., a mai declarat Marius Badea, citat de b1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *