Skip to content
Politică

UPDATE Urdăreanu, reacție după ieșirea de la Tribunal/ Patronul UTI, Tiberiu Urdăreanu, va sta în arest la domiciliu

" "

UPDATE ora 18:45 Patronul UTI, Tiberiu Urdareanu a iesit, vineri seara de la Tribunal și le-a răspusn extrem de succint câtorva întrebări ale jurnaliștilor: „Cred ca mai mult nu pot sa va spun. Nu, eu n-am oferit nicio suma. V-am spus adevarul. Foarte bine, lucrand, facand vazand ce va urma…”. Intrebat cine l-a denuntat, Urdăreanu a replicat: „Nu stiu cine m-a denuntat”, acesta a negat ca l-ar fi denuntat Adina Samson zicand ca nu o cunoaste. „Am spus adevarul”, a incheiat Tiberiu Urdareanu la iesirea de la Tribunal.

Patronul UTI, Tiberiu Urdăreanu, va sta în arest la domiciliu

" "
" "

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au hotărât, vineri, ca preşedintele grupului UTI, Tiberiu Urdăreanu, să fie cercetat în arest la domiciliu.

Procurorii DNA au renunțat să mai ceară arestarea preventivă a omului de afaceri Tiberiu Urdăreanu și solicită vineri Tribunalului București arestarea la domiciliu, după ce acesta și-a recunoscut vinovăția.

„Inculpatul Tiberiu Urdăreanu, în declarația formulată la 29.10.2015, a recunoscut acuzația și a arătat că Nichita i-a dat de înțeles că lucrurile vor merge bine, că are un ‘aranjament’ cu acea firmă și că va fi mulțumit. Ulterior, a avut o discuție cu Mardarasevici la sediul UTI, acesta spunându-i că se ocupă el de bunul mers al contractului, în condițiile în care și UTI își va face treaba, că era o înțelegere cu primarul, Mardarasevici comunicându-i că 8-10% din valoarea contractului ar fi ‘obligații’ ale asocierii pentru buna derulare a contractului”, se arată în referatul DNA trimis în instanță. Procurorii cer, în schimb, arestarea preventivă a primarului suspendat de Iași, Gheorghe Nichita, care a negat faptele în timpul audierii la DNA, informează antena3.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *