Skip to content
Politică

UPDATE Urdăreanu, reacție după ieșirea de la Tribunal/ Patronul UTI, Tiberiu Urdăreanu, va sta în arest la domiciliu

UPDATE ora 18:45 Patronul UTI, Tiberiu Urdareanu a iesit, vineri seara de la Tribunal și le-a răspusn extrem de succint câtorva întrebări ale jurnaliștilor: „Cred ca mai mult nu pot sa va spun. Nu, eu n-am oferit nicio suma. V-am spus adevarul. Foarte bine, lucrand, facand vazand ce va urma…”. Intrebat cine l-a denuntat, Urdăreanu a replicat: „Nu stiu cine m-a denuntat”, acesta a negat ca l-ar fi denuntat Adina Samson zicand ca nu o cunoaste. „Am spus adevarul”, a incheiat Tiberiu Urdareanu la iesirea de la Tribunal.

Patronul UTI, Tiberiu Urdăreanu, va sta în arest la domiciliu

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au hotărât, vineri, ca preşedintele grupului UTI, Tiberiu Urdăreanu, să fie cercetat în arest la domiciliu.

Procurorii DNA au renunțat să mai ceară arestarea preventivă a omului de afaceri Tiberiu Urdăreanu și solicită vineri Tribunalului București arestarea la domiciliu, după ce acesta și-a recunoscut vinovăția.

„Inculpatul Tiberiu Urdăreanu, în declarația formulată la 29.10.2015, a recunoscut acuzația și a arătat că Nichita i-a dat de înțeles că lucrurile vor merge bine, că are un ‘aranjament’ cu acea firmă și că va fi mulțumit. Ulterior, a avut o discuție cu Mardarasevici la sediul UTI, acesta spunându-i că se ocupă el de bunul mers al contractului, în condițiile în care și UTI își va face treaba, că era o înțelegere cu primarul, Mardarasevici comunicându-i că 8-10% din valoarea contractului ar fi ‘obligații’ ale asocierii pentru buna derulare a contractului”, se arată în referatul DNA trimis în instanță. Procurorii cer, în schimb, arestarea preventivă a primarului suspendat de Iași, Gheorghe Nichita, care a negat faptele în timpul audierii la DNA, informează antena3.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *