Patru case tradiţionale, lângă Viscri, scoase la vânzare cu o jumătate de milion de euro. Ce le face să fie UNICE

Când spui Viscri, automat te gândești la legătura cu Regele Charles al III-lea al Marii Britanii, astfel că orice oportunitate de a investi în zonă capătă o altă greutate.

De curând au fost scoase pe piața imobiliară patru case tradiţionale, construite într-un nu departe de Viscri.

Adevărat domeniu și o oază de liniște

Romania Sotheby’s International Realty vinde un ansamblu de case tradiţionale în satul Grânari, situat la doar 20 de kilometri de Viscri, localitatea preferată de MS Charles al III-lea când vine în vizită în România.

Prețul de listare al proprietăților – 495.000 de euro, anunţă Romania Sotheby’s International Realty.

Dincolo de fațada casei, una specifică zonei, cei interesați vor descoperi camere mari şi luminoase, cu bârne pe tavan şi sobe originale. Iar fiecare cameră are o personalitate distinctă, mici detalii făcând diferența. Vorbim aici de obloane albastre şi uşi duble vopsite în verdele tradiţional al zonei, toate acestea arătând atenţia pentru detaliu şi respectul faţă de tradiţiile locale.

Pictate în culorii vesele, lavițele din casă păstrează autenticitatea din această regiune atât de frumoasă şi creează o atmosferă primitoare şi caldă.

Însă, proprietatea nu înseamnă doar câteva case tradiţionale îngrijite cu grijă. La pachet vine și o curte generoasă, cu iarbă verde şi arbuşti toaletați.

Ca utilități, e există spa, saună şi terasă, adică tot confortul necesar.

Terenul are o suprafaţă de 9000 mp și pe el sunt construite patru case tradiţionale, fiecare cu propria sa poveste şi arhitectură specifică.

Cei de la Romania Sotheby’s International Realty spun că prima dintre cele patru case a fost construită în 1862, iar alte două au fost ridicate în 1950. Ansamblul scos la vânzare pentru un preț de 495.000 de euro include și mai multe încăperi funcţionale, inclusiv spaţii de relaxare şi de evenimente.

Citește mai mult pe gandul.ro

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL