Skip to content
Politică

Patru persoane reținute în dosarul Mediafax ar putea fi arestate preventiv

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție vor solicita vineri judecătorilor de la Curtea de Apel București arestarea preventivă a patru persoane implicate în dosarul de evaziune fiscală de la Mediafax Grup.

Este vorba de Roxana Grigoruță, Dana Cozac (director financiar), Dragoș Chiș (avocat) și Sorin Dinu.

Cei patru au fost reținuți joi, după mai multe ore de audieri la sediul Parchetului General.

Polițiștii și procurorii au efectuat joi dimineața 14 percheziții în București și Ilfov la sediile mai multor societăți comerciale din domeniul media, printre care și Mediafax Grup, precum și la locuințele unor persoane bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani, potrivit Agerpres.

La acțiune au participat aproape 100 de polițiști din cadrul unităților centrale ale Poliției Române. Direcția de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IGPR, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, efectuează cercetări cu privire la un grup de firme din domeniul media bănuite de implicare în săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală și spălare de bani. Acțiunea vine după ce, săptămâna trecută, au fost arestate preventiv 11 persoane acuzate de evaziune fiscală și spălare de bani în dosarul MediaPro.

1 comentariu la “Patru persoane reținute în dosarul Mediafax ar putea fi arestate preventiv

  1. Astia nu cumva erau aia care acuzau de coruptie pe adversari?Cum e cu exemplul personal?Niste escroci prosti,incapabili sa fure civilizat.Profesional zero.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *