Skip to content
Politică

Paul Stănescu, categoric în privința lui Iohannis: Trebuie suspendat!

ziaruldeolt.ro

Vicepremierul Paul Stănescu este categoric în ceea ce privește posibilitatea suspendării lui Klaus Iohannis, în eventualitatea în care președintele refuză să o revoce pe șefa Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Laura Codruța Kovesi.

Concret, Stănescu susține că aceasta este părerea sa personală, susținând că decizia privind suspendarea va fi una a partidului, informează Agerpres.

„Şi eu sunt de aceeaşi părere cu doamna vicepreşedinte Olguţa Vasilescu, dar va fi o decizie a partidului, nu vom lua o decizie separat. Fiecare îşi spune punctul de vedere, dar va fi o decizie în partid. Da şi eu spun că trebuie suspendat (preşedintele Iohannis – n.r.) în momentul în care nu semnează revocarea. O să aşteptăm să vedem. A zis că mai are puţin de citit, nu aşa mult, aşa a zis preşedintele, şi în momentul în care va spune că nu este de acord cu decizia CCR, sigur, în partid, vom decide ce facem în continuare. Vom analiza din toate punctele de vedere şi vom lua o decizie în partid”, a spus Stănescu la Palatul Parlamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *